ΣΥΝΕΔΡΙΟ: «ADHD – Μια συνεχής πρόκληση»

ADHD PHOTO Με μια εντυπωσιακή συμμετοχή 300 ατόμων, ολοκληρώθηκε στην Αθήνα το 20 Πανελλήνιο Συνέδριο Δ.Ε.Π.Υ της ADHD Hellas στις 18 & 19 Οκτωβρίου 2014 υπό την αιγίδα της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής (Αιγινήτειο Νοσοκομείο), της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Yγείας, της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες επιστημόνων από διάφορες κατευθύνσεις και να ενημερωθούν για το πώς προσεγγίζεται η Δ.Ε.Π.Υ. από διαφορετικές οπτικές.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε το Εργαστήριο «Solution Focus: Focus στους Γονείς» με στόχο την υποστήριξη των γονέων παιδιών με Δ.Ε.Π.Υ. Τα αποτελέσματα του Εργαστηρίου καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιείται το Solution Focus στην περίπτωση της Δ.Ε.Π.Υ. στο εξωτερικό, παρουσιάστηκαν στο Συνέδριο, την επόμενη μέρα.

Επειδή το ενδιαφέρον τόσο από τους γονείς όσο και από τους εκπαιδευτικούς, ήταν έντονο, η παρουσίαση είναι στην διάθεσή σας, εδώ!

Logo design: Y. Maraziotis & A. Papaleonida | Web design & Development: Innoweb