Το Coaching Ξεκάθαρα & απλά

exofillo book
 
Το Coaching Ξεκάθαρα & Απλά είναι το βιβλίο που πετυχαίνει επιτέλους εκείνο που έλειπε! Μας εξηγεί τι είναι το coaching… ξεκάθαρα & απλά!

Αρχικά γραμμένο για επαγγελματίες coaches, ο χρόνος απέδειξε ότι αυτό το βιβλίο μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε όποιον αποφασίζει να θέσει έναν στόχο και να ακολουθήσει τον δρόμο προς αυτόν με συνέπεια, ηρεμία και λογική. Γι’ αυτό, μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, το βιβλίο ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο σε 17 γλώσσες και συνεχίζει να μεταφράζεται.

Η κυκλοφορία του την Ελλάδα σηματοδοτεί και την πρώτη ελληνική μετάφραση βιβλίου από διεθνώς αναγνωρισμένο coach. Οι συγγραφείς του Peter Szabó και Daniel Meier ανήκουν σε εκείνη την ομάδα των ανθρώπων που διαμορφώνουν, ερευνούν και εξελίσσουν την πρακτική του coaching, συμβάλλοντας στην αξιοποίησή του σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο στον χώρο των επιχειρήσεων όσο και… γύρω από το τραπέζι της κουζίνας, όπως λένε οι ίδιοι.

Εάν σας ενδιαφέρει λοιπόν να ανακαλύψετε πώς συνθέτουμε λύσεις, σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε ασκήσεις, πειράματα και παραδείγματα από την καθημερινή ζωή.

Καλή ανάγνωση!

Logo design: Y. Maraziotis & A. Papaleonida | Web design & Development: Innoweb