Βιογραφικό

photo credits

Επειδή στη ζωή μου έπρεπε να προσαρμόζομαι συνεχώς σε αλλαγές, έμαθα να αναζητώ το καινούργιο. Πριν από πέντε χρόνια ανακάλυψα ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης˙ το Solution Focus. Μία οπτική χάρη στην οποία μπορεί κανείς να προσεγγίζει τα πράγματα απλά και αποτελεσματικά. Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση που θέλησα να την μοιραστώ και με άλλους ανθρώπους για να ανακαλύπτουμε μαζί πώς μπορεί κανείς να δημιουργεί λύσεις όσο το δυνατόν πιο απλά.

Σήμερα είμαι Associate Certified Coach από το International Coach Federation. Όσο περισσότερο δουλεύω με το Solution Focus, τόσο πιο βέβαιη νιώθω ότι θα έπρεπε να το γνωρίζουν όλοι. Είναι ο τρόπος που επιλέγουν οι δημιουργικοί άνθρωποι για να εξασκούν το μυαλό τους, να ενισχύουν τις ικανότητές τους και να εξελίσσονται.

Ως Coach δουλεύω με πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες και νιώθω ιδιαίτερα τυχερή γιατί έτσι ανακαλύπτω πολλούς απρόβλεπτους τρόπους που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να εφευρίσκουν λύσεις. Αποστολή μου είναι να βρίσκομαι δίπλα στους πελάτες μου καθώς επαναπροσδιορίζουν την οπτική τους και κάνουν βήματα προς νέους στόχους θέτουν στη ζωή τους.

Logo design: Y. Maraziotis & A. Papaleonida | Web design & Development: Innoweb