Τι είπαν για το Solution Focus

Το coaching που έκανα με τη Φάνια ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την καριέρα μου. Με βοήθησε να προσεγγίσω τα πράγματα διαφορετικά και να καταλάβω σε ποιους τομείς και με ποιον τρόπο θα μπορούσα να βελτιώσω τις ηγετικές μου ικανότητες αλλά και να εξελιχθώ σε προσωπικό επίπεδο. Σε μία μόλις συνεδρία έφυγα με ένα ανεπανάληπτο μάθημα που θα με καθοδηγεί για πολύ καιρό ακόμα.
Valentina Bonaccorso, Δημοσιογράφος και Σύμβουλος ΜΜΕ, Ιταλία

Η Φάνια είναι μία πραγματικά χαρισματική coach. Η προσέγγισή της μου έδωσε τη δυνατότητα να δω την προσωπική και επαγγελματική μου ζωή από διάφορα επίπεδα. Οι συνεδρίες μας με βοήθησαν να εξετάζω, να κατανοώ και να συνειδητοποιώ τις σκέψεις μου καθώς και το πώς αυτές διαμορφώνουν τις καταστάσεις που ζω. Με παρακίνησε να σχηματοποιώ νοερά αυτά που θέλω και να κινητοποιώ η ίδια τον εαυτό μου προς τις επιθυμίες μου για να τις πραγματοποιώ. Κάποιες φορές μπορεί αυτό να είναι κάτι τόσο απλό όπως το να μπορώ να χαμογελάω ενώ παίρνω τη θαρραλέα απόφαση να αλλάξω σπίτι.
Vanini Belarmino, Επιμελήτρια Εκθέσεων, Berlarmino & Partners, Σιγκαπούρη

Η ατομική συνεδρία που είχα με την Φάνια ήταν πολύ χρήσιμη και με βοήθησε να τοποθετήσω τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, σε συνάρτηση τόσο με τις προσωπικές όσο και με τις επαγγελματικές μου επιλογές. Η Φάνια είναι αξιόπιστη και έμπειρη Coach και μπορεί να προσαρμόζεται στην ανάγκες του πελάτη μέσα από διάφορες τεχνικές. Είναι αναλυτική και μεθοδική. Η δουλειά μαζί της μου φάνηκε πολύ χρήσιμη.
Resa Koleva, Policy Officer, Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η Φάνια θεωρώ ότι με βοήθησε με τις κατάλληλες ερωτήσεις, να βρω τις λύσεις στο θέμα που κουβεντιάσαμε. Κάποιες φορές νομίζεις ότι δεν υπάρχει λύση σε ένα θέμα που σε απασχολεί ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει και ίσως όχι μόνο μία. Αυτό που χρειάζεται είναι ο άνθρωπος που θα εμπιστευτείς να σε ακούσει προσεκτικά και να σε οδηγήσει στις λύσεις αυτές. Η Φάνια θεωρώ ότι έχει την ικανότητα, την προσωπικότητα αλλά και τη διάθεση για να το πετύχει.

Γ. Παπανικολάου, HR Business Partner

Logo design: Y. Maraziotis & A. Papaleonida | Web design & Development: Innoweb